Dr. Genco Erdem

Kurumu:
İstinye Üniversitesi


Özgeçmiş:

1978 yılında İstanbul‘da doğan Dr. Erdem, sırasıyla Çapa İlkokulu, Çapa Ortaokulu ve Kabataş Erkek Lisesi‘ni bitirdikten sonra 1997 yılında Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesine başladı. Tıp Fakültesinden 2003 yılında mezun olan Dr. Erdem, 2009-2014 yılları arasında Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi‘nde İç Hastalıkları uzmanlık eğitimi aldı.

2014-2015 yılları arasında Ağrı ili Hamur ilçesinde yaptığı mecburi hizmet sonrasında 2016 yılı itibariyle Medical Park Fatih Hastanesi’nde iç hastalıkları uzman hekimi ve İstinye Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi’nde akademisyen olarak çalışmaya başladı; halen bu kurumlarda meslek hayatına devam etmektedir.

2017 yılında ADEM projesine dahil olan Dr. Erdem’in yayınlanmış ulusal ve uluslarası bilimsel yayınlarının yanında, Archives of Clinical and Experimental Medicine dergisinin yayın kurulu üyeliği ve çeşitli dergilerde sürdürdüğü hakemlik görevleri mevcuttur.

Dr. Erdem, ileri düzeyde İngilizce bilmektedir. İkinci üniversite eğitimini Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünde yüksek onur belgesi alarak tamamlayan Dr. Erdem, Türk İç Hastalıkları Uzmanlık Derneği ve Türk Tabipleri Birliği üyesidir.