Dr. Hüseyin Kadıoğlu

Kurumu:
Medicana Bahçelievler Hastanesi


Özgeçmiş:

1977 yılında Kilis’te doğan Dr.Kadıoğlu, Gaziantep’te İsmet İnönü İlkokulu ve Gaziantep Anadolu Lisesini bitirdikten sonra 1995 yılında İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesine başladı. Tıp Fakültesinden 2001 yılında mezun olan Kadıoğlu 2002-2007 yılları arasında Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Genel Cerrahi eğitimi aldı. 2007-2008 yılları arasında Diyarbakır Çınar’da mecburi hizmet sonrasında 2 yıl İstanbulda Özel İntermed Poliklininiğinde çalıştı.

2010 yılında Bezmialem Vakıf Üniversitesinde akademisyen olarak çalışmaya başladı ve 2017 yılında genel Cerrahi Doçenti oldu. Bu süreçte Türkiye’de akademisyenlerin eğitiminde mentorluk sisteminin yeterince işlemediğini gören Kadıoğlu bu sebeple A.D.E.M. fikrinin doğmasına yol açan 2 kişiden biri oldu.

40’ın üzerinde Uluslarası birçok ulusal yayın, çeşitli kitaplarda bölüm yazarlığı ve çeviri yapmış olan Kadıoğlu halen 7 uluslarası dergide editörlük, 10dan fazla uluslararası dergide hakemlik yapmaktadır. Meslek hayatına 12/2017’den beri Medicana Bahçelievler hastanesinde devam etmektedir.

Evli ve 2 çocuk babası olan Kadıoğlu iler düzeyde İngilizce ve Almanca bilmektedir. Dr.KADIOĞLU aynı zamanda hobi olarak başladığı tüplü dalışta Master Scuba Diver‘dır (PADI, NASDS, SSI).